Linda

Linda

Tekst

Je kent je boodschap, weet wie je klant is en wat hij wil horen. Maar hoe zet je dit op papier? Als tekstschrijver ondersteun ik jou hierbij. Want ik vraag en zaag tot we weten wat jij, of jouw klant, wil.

Tekstschrijver

Als tekstschrijver onderzoek ik met jou wie je klant is en wat je van hem wilt. Wil je hem prikkelen, nieuwsgierig maken of overtuigen? Of is je doel informeren of motiveren? Vind je het moeilijk om zelf de woorden te vinden voor wat je wilt zeggen? Door mijn nieuwsgierigheid, een goede eigenschap vind ik, komen we er samen achter wat je boodschap is. Ik help je jouw verhaal helder te krijgen in passende, pakkende en goed leesbare teksten. Uiteraard SEO-proof. Zodat je een goede eerste indruk maakt die nog lang wordt herinnerd.

Daisy

Daisy

Beeld

Goed beeldmateriaal is cruciaal voor een goed ontwerp. Als fotograaf kan ik jou - het gezicht van het bedrijf - en je omgeving portretteren. Zakelijk of informeel, wat bij jou past. En altijd toegankelijk.

Grafisch ontwerp

Ik ontwerp websites. Daarbij bedenk ik uiteraard een design dat er mooi uitziet. Maar ik vind het ook belangrijk dat het ontwerp je doelgroep aanspreekt en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Tijdens het gehele ontwerpproces heb ik een adviserende rol, zodat we samen een perfect passend product kunnen maken.

En weet je dat ik zelfs jouw gehele visuele identiteit kan verzorgen? Ik ontwerp onder meer logo’s, huisstijlen, brochures, flyers en advertenties. Eén aanspreekpunt voor de totale visuele identiteit. Dat werkt tijdbesparend!

Jorian

Jorian

Marketing

Het is mijn passie om met ondernemers en organisaties in gesprek te gaan om hun drijfveren en doelen te bespreken. Deze ambities omzetten in concrete doelen en online strategieën is waar ik jouw bedrijf graag bij help.

Voor o.a. de merken Bosch, Victus Sports, C & A en Bol.com heb ik succesvolle online campagnes opgezet via:

  • Google Ads
  • Social Media ( Facebook, Instagram, Tik Tok en Twitter)
  • Affiliate marketing
  • Mailings

Ik ben ervan overtuigd dat de online tools van tegenwoordig voor iedere organisatie de mogelijkheid bieden om op een schaalbare manier jouw boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Ik maak graag kennis met je om te bespreken wat je doelen en wensen zijn.

Arno

Arno

Web

Wist je dat een website bestaat uit drie componenten? Vormgeving, inhoud en techniek. Bij de laatste component voel ik me als een vis in het water. Programmeren is mijn ding. Ik bedenk en realiseer oplossingen zodat jouw website online gevonden wordt, optimaal functioneert én gebruiksvriendelijk is.

Websites

Heb je een bedrijf maar nog geen website? Wil je online beter zichtbaar zijn voor jouw bestaande klanten? Of trek je graag meer nieuwe klanten aan? Ik ontwikkel gebruiksvriendelijke websites met responsive webdesigns. Zo is jouw nieuwe website optimaal te bekijken op elk beeldformaat. Op mobiele telefoons, tablets en pc’s. Dit betekent dat jouw klant altijd direct toegang heeft tot je website. Zelf eenvoudig je website aanpassen kan met een op maat gemaakt Content Management Systeem. Geen ingewikkelde functies maar gewoon direct aan de slag. Met een korte instructie ben je klaar om je eigen website aan te passen als dat nodig is.

Contact

Team4sites

Heesterbos 11
5298 CH Liempde

Neem contact op

Neem contact op

Voor ontwerp & fotografie

Daisy
daisy@team4sites.nl
T. 06 - 33 777 628

Voor web & software

Arno
arno@team4sites.nl
T. 06 - 40 56 87 42

© 2021-2023