× team4sites onze werkwijze tekst fotografie webdesign techniek contact
team4sites - logo

ONZE WERKWIJZE

Wij maken een ontwerp dat we met jouw bespreken. Uiteraard passen we dit aan volgens jouw wensen. Na jouw goedkeuring beginnen we met het bouwen van de website en maken we foto’s. Onze ervaring leert dat persoonlijke foto’s zorgen voor vertrouwen bij jouw klanten. Zij weten dan immers met wie ze te maken hebben. Hierna schrijven we de tekst, waarbij we jouw boodschap centraal stellen én jouw klant aanspreken. We richten ons hierbij tevens op zoekoptimalisatie, waardoor jouw website zo hoog mogelijk komt in de zoekresultaten. Uiteraard houden we tussentijds contact. Nadat je helemaal tevreden bent, is jouw volledige website klaar. Wat rest is een uitleg die wij je geven over hoe je de website zelf kunt aanpassen.

ZOEKOPTIMALISATIE

Je wilt dat jouw nieuwe website ook de juiste bezoekers trekt. Team4sites weet hoe je hoog scoort bij zoekmachines. Hierdoor trek je meer bezoekers en haal je meer omzet uit de website.

VORMGEVING

De vormgeving van jouw website is erg belangrijk. De site moet er goed en professioneel uitzien, in jouw eigen huisstijl. Ook gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Je wilt niet dat jouw bezoeker de website verlaat omdat deze onoverzichtelijk is.

CMS-SYSTEEM

CMS staat voor contentmanagementsysteem en is een softwaretoepassing. Door deze webapplicatie kun je eenvoudig documenten en gegevens op internet publiceren (contentmanagement). Wij ontwikkelen voor jou een gebruiksvriendelijk cms-systeem. Hoewel je de invoer als platte tekst doet, wordt deze in jouw huisstijl op de website geplaatst.

WEBSITE ONDERHOUD

Na oplevering blijft de website jouw aandacht nodig hebben. Je kunt dit zelf verzorgen. Maar als je wilt, nemen wij dit werk graag uit handen. Wij verzorgen updates en plaatsen bijvoorbeeld nieuwe berichten. Zo kun je het werk blijven doen waarin jij goed bent.

GESPECIALISEERD IN WEBSITES EN SEO

Je wilt als ondernemer een website die goed werkt, er mooi uitziet en bovendien veel bezoekers trekt. Wij kijken naar jouw wensen én geven je advies. Samen komen we tot een perfecte website!

Een website houdt tegenwoordig meer in dan alleen de website zelf. Als je beter wilt scoren dan jouw concurrentie, is Search Engine Optimization, ofwel SEO erg belangrijk. Met goede teksten scoor je hoog in zoekmachines als Google en Bing. Onze specialisten weten wat wel en wat niet werkt en kunnen er samen met jou voor zorgen dat jouw website met de juiste zoekwoorden gevonden wordt.

ONLINE MARKETING

Als jouw perfecte en volledige website afgerond is, kun je ons inzetten om blijvend veel bezoekers te trekken. Dit kan op verschillende manieren. Denk aan nieuwsbrieven in jouw huisstijl of een regelmatige Facebookactie. Wij denken graag met jou mee.

team4sites - team

team4sites: Arno van Son, Linda van de Wiel en Daisy Renders (vlnr)