× team4sites onze werkwijze tekst fotografie webdesign techniek contact
team4sites - logo
LINDA

LINDA VAN DE WIEL, TEKSTSCHRIJVER

Foto Linda van de Wiel

Je kent je boodschap, weet wie je klant is en wat hij wil horen. Maar hoe zet je dit op papier? Als tekstschrijver ondersteun ik jou hierbij. Want ik vraag en zaag tot we weten wat jij, of jouw klant, wil.

Tekstschrijver

Als tekstschrijver onderzoek ik met jou wie je klant is en wat je van hem wilt. Wil je hem prikkelen, nieuwsgierig maken of overtuigen? Of is je doel informeren of motiveren? Vind je het moeilijk om zelf de woorden te vinden voor wat je wilt zeggen? Door mijn nieuwsgierigheid, een goede eigenschap vind ik, komen we er samen achter wat je boodschap is. Ik help je jouw verhaal helder te krijgen in passende, pakkende en goed leesbare teksten. Uiteraard SEO-proof. Zodat je een goede eerste indruk maakt die nog lang wordt herinnerd.

Linda

Al toen ik op de basisschool zat, schreef ik verhalen. Vol trots las ik ze soms voor aan mijn klasgenootjes. Ja, ik wilde tekstschrijver worden. Toch duurde het even voordat ik ‘Tekst door Linda’ oprichtte. Begin 2017 zette ik de stap. En sindsdien ben ik op stoom! Samen met grafisch ontwerper Daisy Renders en programmeur Arno van Son kan ik je een praktische, goed vindbare en perfect vormgegeven website aanbieden. En kun jij je op jouw vak concentreren.